Pretraži

PRVI I NA STRANIM TOP LISTAMA: O uspehu Voyage-a pišu i evropski mediji! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Niame, Voyage je pre četiri dana objavio novu pesmu "Tango" koja je za kratko vreme osvojila srca publike, te na platformi Jutjub trenutno ima više od dva miliona pregleda i nalazi se na prvom mestu u trendingu!



Ovom numerom mladi izvođač doneo je novi evropski zvuk u Srbiju, ali i osigurao mesto na evropskoj sceni, što dokazuje i činjenica da je jedan austrijski medij pisao o njegovom uspehu.

Naime, portal "Kosmo" objavio je članak pod nazivom "Uspešni mladi pevač sa svojim balkanskim hitom zauzima prvo mesto na austrijskim top listama", a tekst se odnosi upravo na Mihajla i njegov novi hit.

Screenshot: https://www.kosmo.at/

Screenshot: https://www.kosmo.at/

 

Kako se navodi u pomenutom članku, "srpski pevač je već postao prava zvezda na Balkanu, dok je u Austriji dodatno proširio bazu obožavaoca".

  • Njegova muzička karijera je u usponu! Od prošlog petka na Jutjubu je eksplodirao broj klikova na pesmu "Tango" pop pevača Voyage.-a. Ovaj 20-godišnjak očigledno dobija veliki deo klikova iz Austrije i pesma je uspela da se popne na broj 1 na trendingu – navodi se u listu "Kosmo" i dodaje da sve što mlada zvezda objavi postaje hit.

Ovo je našem izvođaču veoma prijalo i imponovalo, te je rešio da tekst podeli i na svom Instagram profilu.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

We made it (Uspeli smo) – napisao je on na storiju.

Podsećamo, sam Veruović bio je siguran u uspeh "Tanga", te neposredno pre objavljivanja pesme na Jutjubu rekao da će ona biti "prekretnica u njegovoj karijeri".

–  Pomoći će mi da izađem iz Balkana i da donesem evropski zvuk – rekao je on tada i definitivno nije pogrešio.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz