Pretraži

„PRVE PESME SAM SLAO LJUDIMA NA WHATSAPP-U“: Reper Seksi o početku muzičke karijere

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Relja Despotović Seksi je član popularne grupe Crni Cerak, koju čine on i njegov kolega Armany.

On je u našoj emisiji najpre rekao kako je izgledao njihov početak, kada je u pitanju stvaranje muzike i građenje karijere.

Prema njegovim rečima, sam početak se dogodio 2018. godine, kada je snimio pesmu i rešio da je podeli ljudima na društvenoj mreži Whatsapp.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

– Tada još nisam bio sa mojim producentom Lukom, nego smo snimali kada nađemo slobodan studio. Uradio sma nekoliko pesama tada, a ozbiljnije smo počeli da se bavimo muzikom kada je Luka otvorio svoj studio, pa smo snimali češće, i snimke slali prijateljima na aplikaciji – kaže on i objašnjava zašto su se odlučili baš za Whatsapp.

–  Nismo delili na Jutjubu. Priznajem da je malo neobično, ljudi su svakako to želeli, ali ja sam čekao pravi trenutak. Onda, u jednom trenutku 2019. godine, otvorili smo kanal i sada imamo veliki broj sabskrajbera – naveo je on.

Prvi ozbiljan nastup, objašnjava reper Seksi, imali su u Barutani, kada je događaju prisustvovalo oko 500 ljudi.

– Svakako, muzički bum napravili smo kada smo objavili pesmu CC#1 – kaže on i objašnjava naziv grupe – "Crni cerak" , koji aludira na jedno naselje u Beogradu.



– Razmišljali smo o tome da li će ljudima biti gotivno, međutim na početku nisam mislio da nećemo biti toliko slušani i da naš glas neće daleko da ode. Naravno, bila mi je želja da ceo svet zna za nas. Svakkao, ljudima se sviđa naš naziv, nemaju barijeru da slušaju ili da kažu Cerak.

Iako mlad, ovaj reper ima veliko životno iskustvo, posebno  jer je imao problema sa zakonom i jedan period je provero u zatvoru. Ipak, smatra da ga je to promenilo na bolje, te da je nakon toga mogao ozbiljno da se posveti muzici.

Da nije bilo muzike, ja bih mogao da odem u dva smera – ili da radim na kasi nekoj za prosečnu platu, ili da idem sa robije na robiju. 

A, šta je još reper Seksi rekao, pogledajte u novom izdanju naše emisije "IDJHOT":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz