Pretraži

Prva zajednička izjava Nikole Rađena i devojke koja ga je prijavila za nasilje

Showbiz
0
Photo: Instagram/_milica_ristic

Naime, u saopštenju je ujedno i demanti na na tvrdnje radnica jedne pumpe u opštini Stari grad koja je jutros u 4.45 sati prijavila da joj se devojka Nikole Rađena, Milica Ristić, požalila da ju je pretukao.
 



– Želeli bismo da se povodom događaja od 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke – piše u saopštenju i dalje se navodi:

– Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molim predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica. Milica Ristić i Nikola Rađen – stoji u saopštenju.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo oglasilo se nakon što je Milica R. (30) prijavila bivšeg vaterpolistu Nikolu Rađena za nasilje u porodici.

Kako piše u saopštenju njemu je određena zabrana prilaska i kontaktiranja Milici.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz