Pretraži

PRVA SARADNJA JOJ JE I NAJDRAŽA: Teya Dora o povratku u Srbiju, a otkrila i ko joj je uzor

Showbiz
0
IDJTV/Youtube/printscreen

Teya Dora je već dobro poznato ime na našoj javnoj sceni, njena saradanja sa Nikolijom je svakako jedan od velikih uspeha za početak karijere.



Ona je u emisiji IDJHot govorila o tome kako je došlo do te čuvene saradnje i toga da piše pesme na srpskom jeziku.

– Prva pesma koju sam ja na srpskom napisala je Nema limita za Nikoliju. Tada sam bila u Americi i pomislila sam zašto ne bih radila za ljude kod nas. Našla sam broj njenog menadžera na Instagramu i kad sam došla u Srbiju, videla sam se sa Nikolijom i Reljom. Malo smo pesmu još sredili i tako je krenula ta prva saradnja.

Ona želi da se posveti i svojoj karijeri, pa je tako otkrila da počinje da radi punom parom i da je to malo drugačije od onoga kako drugi rade.

– Snimila sam dva spota, želim da nastavim punom parom, to što ja radim za druge i ono što radim za sebe, nije baš slično. Hoću taj neki svoj fazon, definitivno je to malo više drugačije što ja radim, bar ja tako mislim. Tako da krenuću da izbacujem, onako kako je i trebalo ranije.

A šta je Teya Dora rekla o tome šta je to što je nateralo da se vrati u Srbiju i koga smatra svojim uzorom, pogledajte u videu ispod.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz