Pretraži

Prva pesma Ermine Hajdarević „Bebi ja to ne bi“ je na IDJVideos kanalu! (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Njena numera "Bebi ja to ne bi" sada je izašla i na IDJVideos.Tv kanalu, a već u prvim minutima prikazivanja sakupila je nekoliko hiljada pregleda.Pesmu je Ermina radila zajedno sa njenim mentorom Darkom Dimitrovim, koji je zaslužan za muziku, tekst, aranžman i miks. 

Pored Darka, na ovom ostvarenju radila su i druga zvučna imena, poput Kristiana Floree i Pavla Subotića, a svoj doprinos dala je i sama mlada pevačica, koja je jednim delom učestvovala u stvaranju teksta.

Osim teksta pesme i njenih vokalnih sposobnosti, mnogima se dopao i spot u kojem je mlada takmičarka zasijala i pokazala šta sve ume. Takođe, specijalni efekti mnogima su privukli pažnju, posebno led u obliku srca koje u spotu gori.

Photo: IDJ

Photo: IDJ


Komentari žirija u jučerašnjoj epizodi IDJShow-a bili su i više nego odlični, a ništa manje pohvala nije dobila i od publike, koja je svoje utiske podelila ispod linka na jutjubu.

– Pesma je top znači vrh svaka čast pokidala si. Biće hit. Gori. Ova devojka kida. Za sad ima najbolju pesmu – samo su neke od reči podrške koje je dobila od obožavaoca.

S obzirom na to da je Hajdarevićeva kroz takmičenje pokazala zavidan vokal i vrhunsku energiju, sigurni smo da će njena pesma postati pravi hit i da će se dugo slušati.

Erminimu pesmu "Bebi ja to ne bi" možete poslušati na IDJVideos.Tv kanalu ili ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News