Pretraži

„PRVA MISAO KADA SAM SE PROBUDILA U BOLNICI BILA SU MOJA DECA“: Oglasila se Madona prvi put nakon zdravstevnih problema (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Printscreen Instagram/Madonna

Ona je pronađena u svom domu bez svesti, nakon čega je bila u bolnici na odeljenju intenzivne nege. Njeno stanje budno su pratili fanovi širom sveta, a sada se pevačica oglasila na svom Instagramu.



Madona je istakla da je u procesu oporavka, ali da će biti primorana da odloži koncertnu turneju.

Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i zahvalna sam za sve blagoslove u svom životu. Moja prva misao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Moja druga misao je bila da ne želim da razočaram nikog ko je kupio karta za moju turneju. Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na stvaranju mog šoua. Mrzim da bilo koga razočaram. Moj fokus je na mom zdravlju i jačanju i uveravam vas da ću se vratiti čim budem mogla – napisala je Madona u svojoj objavi, nakon čega je podelila svoje dalje planove za najavljenu turneju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Moj trenutni plan je da pomerim deo turneje u Severnoj Americi i započnem turneju u oktobru u Evropi. Zahvalna sam za brigu i podršku. S ljubavlju, M. 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz