Pretraži

Prva izjava Tamare Milutinović nakon velikog venčanja, pevačica nikad srećnija: „Obećala sam mu petoro dece“

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Poznata pevačica Tamara Milutinović i njen izabranik Darko Jevtić juče su nakon godinu dana braka organizovali crkveno venčanje i krstili svoj ćerku, a onda je pevačica iskreno progovorila za medije i otkrila kakvi su joj planovi za budućnost.

Tamara i Darko su prošle godine izgovorili sudbonosno „da“ na jednom salašu u blizini Novog Sada, na intimnoj ceremoniji u društvu najbližih prijatelja i porodice. Tom prilikom oni su sa javnošću podelili i da očekuju svoje prvo dete, a ubrzo nakon što su dobili devojčicu Emili, oni su započeli idiličan porodični život.

Sada, godinu dana kasnije ovaj par je odlučio da organizuje i crkveno venčanje, koje je upotpunila ceremonija krštenja njihove ćerke. Tako su juče sve oči bile uprte u par koji je napravio gala slavlje. Prelepa pevačica je zablistala u raskošnoj venčanici sa kristalima, dok je na glavi imala dugačak veo, a mladoženja je zaplakao kada ju je ugledao.

Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Kako navode mediji Darko je prema običaju mladu „kupio“ i to za 5.000 evra, a pri dolasku u Rušanj, odakle je krenulo slavlje, ispoštovao je tradiciju i pucao jabuku iz puške, te je iz prve pogodio.

Nakon toga su organizovali slavlje u jednom prestoničkom restoranu, a veliki broj estradnih ličnosti došao je da upotpuni jedan od najvažnijih dana u njihovom životu.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Mnogobrojne Tamarine koleginice su i zapevale na ovom venčanju, između ostalog i Aleksandra Mladenović i Katarina Grujić, a onda je Tamara za medije priznala kako se oseća, kao i kakvi su joj planovi za budućnost.

„Osećamo se prelepo, ovaj čin koji smo danas doživeli je neopisiv, ovo je nešto najlepše što sam do sada osetila. Bilo je suza i sve je bilo jako emotivno. Venčanica je preteška, jedva čekam prvi ples i da je skinem, ni muž ne može pored mene da hoda normalno. Čim sam je obukla znala sam da je to ta, a ja i dalje ima tremu“, rekla je Tamara.

„Ja imam bidermajer, ali neću da kažem kome sam ga namenila, nadam se da će ga ona uhvatiti. Planiramo i drugo dete, ćerkica je mala, traži puno pažnje, želimo da se posvetimo i njoj, ali planiramo drugo dete, obećala sam mu prvo petoro dece, ali mislim da bi troje dece bilo sasvim okej, a posao će onda trpeti neko vreme“, završila je pevačica, na šta se nadovezao njen suprug.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

„Neverovatan osećaj je bio kada sam je video u venčanici, kao u filmu da sam bio. Sve njen pesme volim „,istakao je Jevtić za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz