Pretraži

Prva fotografija sa trudničkim stomakom: Supruga Darka Lazića ispozirala u uskoj haljini, jednim detaljem otkrila kada stiže prinova (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Lazić, supruga folkera Darka Lazića, pokazala je kako izgleda u trudnoći, ali i otkrila kada stiže prinova.

Pre nekoliko dana Lazići su oduševili javnost kada su otkrili da će uskoro postati roditelji. Oni su emotivnim snimkom, u krugu porodice i prijatelja, objavili lepe vesti i tom prilikom su priredi zabravu povodom otkrivanja pola.

Iako su se u početku trudili da sačuvaju pol bebe, ubrzo je otkriveno da Katarina i Darko čekaju devojčicu, koja će kako je sada lepa trudnica otkrila, stići u oktobru.

Uz rozu tortu i snimak sa ultrazvuka, nalazila se i slika na kojoj piše da njihova beba stiže u oktobru ove godine. „Stiže nam zdrava devojčica“, dodala je Katarina uz fotku.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Pored ove fotografije, Darkova supruga je po prvi put od objavljivanja lepih vesti pokazala i trudnički stomak. Ona i folker su naime bili gosti na jednoj proslavi, a Kaća je za ovaj događaj izabrala usku, dugu, crnu haljinu, čime je ponosno naglasila stomak koji polako raste.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Poznato je da Katarina posvećena treninzima, te da je do sada neretko delila brojne savete i treninge za devojke na svojim društvenim mrežama, pa ne iznenađuje što je njena figura i dalje gotovo savršena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz