Pretraži

Prva fotografija sa trudničkim stomakom! Katarina Živković pozirala na luksuznoj destinaciji, pevačica ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Živković je prvi put pokazala trudnički stomak, a fanovi su ostali oduševljeni fotografijom sa luksuznog putovanja.

Malo nakon što su se pojavili navodi da je Katarina Živković u drugom stanju, pevačica se pojavila u emisiji „Ami G Show“ u kojoj je konačno odlučila da potvrdi ove navode, te je svoju publiku i mnogobrojne fanove obradovala najlepšim vestima, a potom objavila i važnu odluku koju je donela.

„Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje. Nakon ovoga se povlačim definitivno u medijsku ilegalu. Zahvalila bih se svim novinarima i tvojim kolegama koji su poštovali moju želju da o tome javno ne govorim, a razlog je taj da strah od toga da sve bude u redu je mnogo veći od želje da se svima pohvalim. Tako je, da, trudna sam, u petom sam mesecu trudnoće. Ovo je blagoslov od Boga i najlepša stvar koja mi se desila u životu“, istakla je ona, pa otkrila da je zapravo imala druge planove, ali da je trudnoća donela potpunu promenu njenom životu.


I zaista, nakon ove izjave prelepa pevačica se povukla iz javnog života, a sada je fanove obradovala novom objavom na Instagramu.

Naime, pevačica je prvi put pokazala svoj trudnički stomak. Ona je po svemu sudeći otputovala na more, da u zdravom okruženju uživa u trudnoći i odmara od svega, a onda je odlučila i da napravi jednu fotografiju koja će joj ostati kao uspomena sa odmora.

Pevačica je pozirala u beloj majici sa dubokim dekolteom i karnerima, uz koju je ukombinovala elegantnu plavu suknju sa dubokim strukom koji je istakao njen trudnički stomak.

Foto:Printscreen/Instagram:katarina_zivkovic_official

Ova fotografija je naišla ne veliko oduševljenje njenih fanova, koji su odmah nakon što su saznali da je Kaća trudna, počeli da joj ostavljaju veliki broj komentara i poruka podrške, kao i mnogobrojne čestitke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz