Pretraži

PRUŽILI JAVNU PODRŠKU: Poznati reagovali na nasilje nad Novakom

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Naime, najbolji teniser na svetu Novak Đoković doputovao je u Australiju, gde su ga pri sletanju na aerodrom sačekali problemi zbog ulaska u zemlju, koji mu je zabranjen jer nije vakcinisan. 

Potrebnu vizu je imao, ali ju je Vlada Australije poništila. Osim toga, Đoković nije imao dokaze da može da uđe u zemlju zbog medicinskog izuzeća.

Granična policija ga je ispitivala satima, a onda je doneta odluka da je Novak odbijen, a nakon toga je smešten u hotel, a mnogi koji žive tamo i koji znaju o kakvom hotelu se radi, su ga opisali kao hotel za mučenje. 

Ovaj skandal je na celom svetu prva svetska vest o kojoj bruje mediji, a neke naše, ali i strane ličnosti, su se oglasili o ovom slučaju i podržali Novaka. 

Jedan od njih je i Vlado Georgiev. 



– Vaša kriminalna i jadna vlada je pokazala najbednije lice države ikada, osim… Oh, čekajte, ovo se već desilo jednom u istoriji, čini mi se u Nemačkoj… Sećate se nacista? Australijska vlada je odabrala savršen model za nastavljanje Hitlerove ideje… Jadno. Tužno – napisao je Georgiev i dodao: 

  • Koliko vremena će proći da retardi shvate da su sve ove “vlade” najobičnije marionete i sluge globalističkih umno poremećenih vlasnika sveplanetarnog novca pomoću kojeg igraju ping-pong sa cijelim svijetom uz svesrdnu pomoć ljudi – robova – pizdi… Vreme je…ne znam.

Glumac koji je Đokoviću pružio podršku jeste i Andrija Milošević. 

– Sve je iskušenje u ovom demokratskom svetu pravednosti i miltikulturalizma u kojem vlada samo i isključivo laž. Podrška bratu – napisao je on.

Podršku su mu takođe pružili i naši poznati reperi na svojim Instagram profilima: 

  • Matori furaj svoj princip i istinu. Znaš da imaš podršku od svih. World wide love – napisao je Devito na svom storiju, dok je Cvija podelio Novakovu sliku uz stiker koji označava broj jedan, čime je jasno iskazao svoje mišljenje. 

Takođe, dosta pažnje je privukla i podrška novopečenje Đoletove devojke, koja je pružila podršku bratu svog dečka. 

  • Tužna sam. Uznemirena. Ovo nije samo Novakov problem, ovo takođe nije ni pitanje sporta. Živimo u svetu gde nam oduzimaju pravo na izbor. Pravo na slobodu i privatnost. Doslovno nam sa osmehom na licu crtaju da smo mali. Toliko mali, da neke situacije pokazuju kako ne možemo da odgovaramo ni za sopstvene živote. Zakon je izgubio vrednost. Više nema dve strane, za i protiv. Sad si ili za, ili te nema – istakla je Saška. 
Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

 

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

 

Screenshot Instagram

Screenshot Instagram

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz