Pretraži

PRŠTE EMOCIJE: Dado Polumenta proslavio četvrtu godišnjicu braka sa suprugom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/dadopolumentaofficial

Popularan folk pevač ima dva braka iza sebe, a skrasio se sa plakovosom manekenkom Ivonom Ivković, sa kojom ima ćerku Aleu.

Njih dvoje su se upoznali 2015. godine na snimanju spota za pesmu ,,Za tebe uvek biću tu”, u kojem je Ivona učestvovala. 

Njih dvoje često vole da se pohvale zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, a ispod istih dobijaju samo pozitivne komentare. 



U čast njihove ljubavi na današnji dan su posvetili emotivne objave jedno drugom. 

– Ceo život proveo sam u traganju… Pomišljao sam da odustanem, plašio se da ne zalutam. Pre pet godina, dogodilo se nešto što je moj život promenilo iz korena, nešto o čemu sam samo sanjao… Pojavila si se ti! Nikada neću zaboraviti taj trenutak. Koliko osećanja mogu biti jaka saznao sam onog dana tačno pre četiri godine, kada si prihvatila da budeš moja zauvek. Zahvaljujem ti se ljubavi, za sve ovo vreme koje smo proveli zajedno. Srećna nam godišnjica najlepša moja, volim te! – napisao je Dado ispod fotografije koju je podelio, a ni Ivona nije krila emocije na svom profilu. 

– Dobro jutro ljubavi, osmehom me zagrli, 4 godine braka, 14.11.2016. – napisala je ona ispod fotografije koju je ona podelila. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz