Pretraži

„PROŽIVLJAVAJUĆI BOL, JAČAMO“: Emina se prisetila detinjstva i rasplakala sve u turskoj emisiji (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Naime, pevačica je ispričala da je odrasla kao najmlađe dete u porodici u Novom Pazaru.

Njen otac bio je kardiotorakalni hirurg, a majka Senija Jahović, pedijatar. Emina ima i sestru Sabinu, koja je takođe pedijatar i brata Mirsada Jahovića Turkdžana, košarkaša koji je igrao i u NBA ligi.



Emina je oca izgubila kada je imala samo 18 godina, pa danas o njemu govori sa mnogo tuge i ljubavi.

– Ja celi svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, nikad – započela je Emina Jahović u toj emisiji i dodala:

– Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj sedam, osam godina – ispričala je Emina, koja je tužnom pričom rasplakala druge godte u studiju.

Prema njenim rečima, ona nije imala detinjstvo, a mnogi mi kažu da baš zbog toga sam i uspela u životu.

– Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život… – zaključila je Jahovićeva, koja se pre četiri godine razvela od Mustafe Sandala, ali sa kojim i dalje ide na sud, kako bi raspodelili imovinu vrednu 20 miliona evra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz