Pretraži

„PROŽIVELA SAM PAKAO“: Ivana Nikolić otkrila koji joj je bio najveći strah po napuštanju grupe „Hurricane“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ivana je pre mesec dana objavila svoju prvu solo pesmu "ispočetka" koja je naišla na odlične reakcije fanova, što govori i činjenica da je na Jutjubu numera preslušana više od tri miliona puta.



Međutim, iako je sve proteklo i više nego dobro, ona je za naše kamere otkrila da je imala strah kako će se snaći u novom izazovu, bez Ksenije i Sanje.

Plašila sam se da li ću uspeti za mesec dana da nađem pesmu i da izbacim spot i da to realizujem onako kako sam ja zamislila. Obično je za te stvari potrebno mnogo više vremena, a ja sam sve to nekako uklopila u dvadesetak dana. Moja menadžerka Ana zna koliko sam sa njom bila na telefonu, koliko sam zvala i njenog brata, jer je to bilo pakao koji sam proživela. Ali, hvala bogu, sve se završilo dobro – objasnila je Ivana.

Kada su u pitanju njene koleginice iz grupe Sanja i Ksenija, Nikolićeva je otkirla da su se lepo slagale, ali da je bilo situacija i kada su dramile, najviše na Evroviziji:

Ksenija je možda u određenim trenucima najviše dramila na takmičenju, ali je zaista mrtva trka između nas tri – istakla je Nikolićeva.

Pogledajte novo izdanje emisije "Quiz" i saznajte šta je Ivana rekla o teškim trenucima, kada je poslednji put zaplakala, koja devojka iz sastava "Hurricane" je najduhovitija, koliko je imala pijanih noći i čime bi se bavila da nije pevačica:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz