Pretraži

PROVOKATIVNO: Nakon drame na aerodromu, Sanja pokazala kako uživa u Egiptu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Sanja je do Egipta putovala čak 20 sati, o čemu je pratioce na Instagramu ranije obavestila snimcima koje je postavljala na ovoj društvenoj mreži.

Ipak, članica popularne grupe "Hurricane" uspela je da dođe do Kaira, a sada se fanovima pohvalila i kako tamo provodi vreme. Tom prilikom, ona je objavila čitav niz fotografija, koje su ubrzo uzburkale mreže.

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

 

Na slikama možemo da vidimo Uraganku kako leži pored piramida, usred peščanih dina. Jedna slika privukla je posebnu pažnju publike, a reč je o onoj na kojoj Sanja pozira sa podignutom suknjom, te su fanovi uočili njene brojne tetovaže, ali i zategnutu zadnjicu.

  • Šta se to vidi ispod haljine? Vidi ti nju, lepoto. Uživaš, briga te. Tetovaže su ti prelepe. Najlepša na svetu – samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod ove njene objave.


Podsećamo, Vučićeva je juče do detalja opisala kako je izgledao njen put, kada je najpre mislila da se izgubila na aerodromu, a onda se požalila fanovima kako nije mogla da uživa u "laundžu".

– Kako je moguće da od ovolikog aerodroma ja uvek budem sama, kao da sam se nešto zaje*ala, svaki put se uplašim – rekla je Sanja na snimku koji je podelila i objasnila da su joj rekli da ona nije VIP, te ne može da odrema u "laundžu".

Nakon što je konačno doputovala do Kaira, Sanja je sumirala put:

– Dodaj, oduzmi čekanje, 20 sati puta, tri kontinenta, tri vremenske zone. Idem bre da spavam!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz