Pretraži

PROTIV TEBE ĆU OVAKO, PROTUVO ISTROŠENA… Aca Lukas brutalno izvređao Lepu Brenu (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/RTV Pink Official

Aca Lukas je nakon koncerta na beogradskom Ušću u sklopu Music Week festivala osuo paljbu na koleginicu i bivšu prijateljicu Lepu Brenu.

——————– Sponsored ——————–

Oboje su odražali koncerte na muzičkom festivalu, a Lukas je bio izrevoltiran jer je njen nastup bio više medijski propraćen. Uvrede i osude je objavio na Instagramu, ali je nije imenovao.

Pored toga što je izvređao Lepu Brenu, opsovao je medije zbog toga što mu nisu dali dovoljno publiciteta.

  • Hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu. Mediji, televizije i pike potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive guzice onoga ko vas je platio da pišete o usanom nastupu, kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful plejbek izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima! I ja sam nastupio, bilo je prilično dobro – rekao je Lukas i dodao:


– Doduše, bez vatrometa, to jest cirkusa! Mi smo više svirali i pevali. A vatromete smo ostavili za "artiste" i (čuj farse) modele. Posle cirkusa Korona nastupio je Aca Lukas, sa svojim sjajnim bendom, i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo. Posle uspavanke od "poklonjenog srca svima". Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću, i šta? Popi*ao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračima, i plejbekom, pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće "Ilije Čvorovića". Nikada mi ništa nećeš moći, ni ti niti bilo ko od vas estradnih protuva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEOGRADE, BEOGRADJANI, I SVI KOJI STE BILI, u stvari, OSTALI NA MOM NASTUPU, koji se desio posle VATROMETA I POŽARA NA BINI, DA BI ODSLUŠALI I MALO LIVE ILI TI UŽIVO MUZIKE I PEVANJA, HVALA NA PREDIVNOJ ATMOSFERI, EMOCIJAMA, I ZAJEDNIČKOM UŽIVANJU U MUZICI I DOBROM PROVODU!!! MEDIJI, TELEVIZIJE, I P***E POTPLAĆENE, MOŽETE SAMO DA MI PLJUNETE POD PROZOR, I DA VIRITE IZ OGROMNE SMRDLJIVE GUZICE, ONOGA KO VAS JE PLATIO DA PIŠETE O USRANOM NASTUPU, KAO O SPEKTAKLU POD NEKAKVOM RAFALNOM PALJBOM PIROTEHNIKE, U FUL PLAY BACK IZVODJENJU! BILO JE SJAJNO! TREBALO MI JE POLA SATA DA RAZBUDIM UŠĆE OD SRCA KOJE SE POKLANJA SVIMA, A DA LI SRCA UOPŠTE IMA!!!! MEDIJI, P***E SMRDLJIVE POTPLAĆENE, NE MORATE DA POMENETE, ALI SAM I JA NASTUPIO, I BILO JE PRILIČNO DOBRO! DODUŠE BEZ VATROMETA, TJ CIRKUSA!! MI SMO VIŠE SVIRALI I PEVALI!!!! A VATROMETE SMO OSTAVILI ZA “ARTISTE", I (čuj farse) MODELE! MOŽETE DA BUDETE POPTPLAĆENI DA NE IZVESTITE, I DA PREĆUTITE ALI POSLE CIRKUSA “CORONA“ NASTUPIO JE ACA LUKAS, SA SVOJIM SJAJNIM BENDOM, @boljiband I PITAJTE BILO KOGA OD PRISUTNIH KAKO JE BILO???? POSLE USPAVANKE OD “poklonjenog srca svima“ ! POTPLAĆUJ MEDIJE DA TE GURAJU, A JA ĆU OVAKO PROTIV TEBE, PROTUVO ISTROŠENA !!!! BIO I JA NA UŠĆU, I ŠTA? POPIŠAO SE PO TVOJIM JEFTINIM VATROMETIMA, I NEZGRAPNIM IGRAČICAMA, I PLAY BACK-OM, POŠTO TI BEND ZVUČI KAO ORKESTAR PREKO PUTA KUĆE “ILIJE ČVOROVIĆA“ NIKADA MI NIŠTA NEĆEŠ MOĆI NI TI, NITI BILO KO OD VAS, ESTRADNIH PROTUVA!!!! JA, ACA LUKAS! Mediji hvala!!! Fuj!!!! #AcaLukas mali dodatak :SADA LIŽITE GUZICE JEDNI DRUGIMA, SA ONOM ŠTO VAS DESET GODINA PROZIVA NAJPOGRDNIJIM IMENIMA, a one koji su bili uz vas i onda kada su svi hteli da vam j… u m….r …. e njih smatrajte za neprijatelje! TAČNO!!! SMATRAJTE ME!! Samo što to za vas NIJE NIMALO DOBRO! 😭 a neki se popravljaju – telegraf.rs: svaka čast! Hvala i rts – u, što nije prenosio i moj nastup! (Pošto još uvek ne smatram sebe BIVŠIM pevačem) 😭😭😭

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Aug 24, 2019 at 11:32pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz