Pretraži

PROŠLO JE 20 GODINA… Kako je Britni Spirs promenila scenu?

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Danas, 20 godina kasnije, kada njen veliki hit "Ooops i did it again" obeležava jubilej, zajedno sa čuvenim, crvenim lateks kostimom, svi se slažu u jednom, da je Britni Spirs bez sumnje najveća pop ikona. 

Sve ono što se dešavalo Spirsovoj godinama je bila poslastica kojom se, nikada sita, američka javnost sladila godinama. Planetarni uspeh, vrtoglavi pad, psihički lom… Sve ono što je pred očima javnosti preživela ova pevačica, kasnije se ispostavilo kao odličan recept za planetarni uspeh. Menadžerima je sve to postalo jasno, pa u poslednjih desetak godina imamo više sličnih, dobro iskontrolisanih i isceniranih karijera, po "Britni šablonu".Prerani uspeh, uticaj ambicioznih roditelja i kontrola pod kojom je godinama živela doveli su Britni do toga da je danas manje nego ikad posvećena karijeri, istom se ne bavi u poslednjih nekoliko godina sa entuzijazmom sa kojim je to činila kada je prvi put obukla "školsku uniformu" i postala izvođač kome su pre svega verovali roditelji.

Godišnjice njenog velikog hita "Ooops I did it again" setili su se fanovi širom sveta, a ni sama pevačica nije želela da ignoriše činjenicu da je pre dve decenije objavila jedan od svojih najvećih hitova , sa istoimenog albuma koji je u prvom danu oborio rekord sa preko 500.000 prodatih primeraka. Upravo ovaj pop hit se nakon sedam dana od objavljivanja našao na prvom mestu Billboard Hot 200 liste. A brojka od preko milion i po prodatih kopija u prvoj nedelji, smestila je Birtni među najprodavanije i najveće pop zvezde. 

"Sećam se ovog crvenog kosima, bilo je jako vruće u njemu ali je koreografija bila zabavna… Znam da sada u ovom trenutku svi želimo da smo na Marsu"

Napisala je Britni na Instagramu, prisećajući se svog hita. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz