Pretraži

PROSLAVIO TREĆI ROĐENDAN NASLEDNIKU: Drejk objavio preslatku fotografiju sa sinom Adonisom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/champagnepapi

Drejku i Adonisu pridružili su se Sofi Brusauk i Drejkova majka Sendi Graham. Sudeći po fotografijama, reper nije priredio veliku proslavu s obzirom na novonastalu situaciju sa virusom korona.

Adonisova majka Sofi je takođe objavila fotku sa rođendana na svom Instagram profilu.

  • Pre 3 godine, konačno sam te prvi put upoznala nakon 24-časovnog truda. Tako sam ponosna na malog čoveka koji postaješ, volim te više od života. Svet je TVOJ! To smo uradili – napisala je ona u opisu slike i označila Drejka.


Podsetimo, Drejk je prvi put objavio Adonisove slike još u martu. Dva meseca nakon što je podelio te fotografije, Drejk je objasnio zašto je toliko čekao da podeli fotografije svog sina sa svetom tokom gostovanja u jednoj emisiji.

  • Objavio sam te slike, bilo mi je sjajno. Bilo je sjajno to podeliti sa svetom. Čak nisam ni o čemu razgovarao ni sa kim o bilo čemu što sam planirao. Jedno jutro sam se probudio i bio u fazonu "znate šta?" Ovo je samo nešto što želim da uradim. Želim da mogu da odlazim sa sinom na mesta i delim uspomene sa njim. Ne želim da se tako osećam samo zbog svog životnog izbora da budem „poznata ličnost“. Samo sam želeo da se toga oslobodim – priznao je reper.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young Stunna.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on Oct 11, 2020 at 4:34pm PDT

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz