Pretraži

PROSLAVILA 27. ROĐENDAN: Luna Đogani pokazala emotivne poruke koje je dobila (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/luna_djogani

Luna je već dugi niz godina poznata javnostri, s obzirom na to da je ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, nekadašnjim članovima naše poznate grupe Funky G.



Ona je takođe veliku slavu stekla i svojim numerama, ali i učešćem u jednom rijalitiju, nakon čega je uplovila u vezu a potom i u brak sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerkicu Miju.

Đoganijeva danas proslavlja 27. rođendan, a na Instagram storiju okačila je nekoliko emotivnih snimaka koje je dobila od najbližih članova porodice.

Jedna od poruka koja se izdvojila svakako je od njene majke Anabele Atijas, koja je objavila i video sa uspomenama koje ima sa Lunom.

Screenshot: Instagram/anabelci

Screenshot: Instagram/anabelci

 

  • Mojoj prvoj ljubavi, mojoj najboljoj drugarici, mojoj predivnoj dušici, sjajnoj zvezdici, jednoj od najplemenitijih ljudi na svetu, najboljoj sestri i naj naj mami na svetu srećan divan dan – započela je Anabela, pa dodala:

  • I ne samo ovaj, nego svaki dan tvog života želim da ti bude lak, pun ljubavi i razumevanja, pun smeha, blagostanja. Ti plodove svoje dobrote već ubiraš, a najbolje tek dolazi. Hvala ti za svaki dan tvog života 27 godina, uz tebe sam upoznala svet na drugačiji način od dana kada sam te upoznala, uz tebe sam rasla i učila. I sve bih opet ponovo! Volim te baš takvu kakva jesi, voljena moja Luna, moj mesecu, voli te tvoja mama – napisala je ona.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

Lunina sestra Nina takođe joj je čestitala ovaj dan uz snimak njih dve kada su bile male, i kada je Luna, kao starija sestra čuvala malu Ninu.

  • Na svetu ne postoji bolji prijatelj do sestre. Srećan rođendan, volim te zauvek – napisala je uz objavu Nina.

Lepim željama pridružio se i njihov otac, denser Gagi Đogani, koji je podelio nekoliko videa na kojima pleše sa Lunom.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

Jedan mali video poklončić za moju Lunči – napisao je Gagi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz