Pretraži

PRONAŠAO UTEHU: Aleks Rodrigez ima novu devojku? (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/arod

U petak su sportista i novinarka viđeni u prolazu pored nekoliko prodavnica pre nego što im se pridružila grupa prijatelja.



Par je slavio Aleksov rođendan u Evropi sa porodicom i prijateljima, uključujući zvedzu kantri muzike Džesi Džejms Deker i njenog supruga Erika Dekera.

Aleks i Melani su bili zaokupljeni razgovorom dok su prelazili drveni most i nastavljali niz pločnik. Njih dvoje su kasnije viđeni u šetnji sa nekoliko svojih prijatelja.

Nekoliko dana ranije, Rodrigez i Kolins su posetili nekoliko prodavnica u Sent Tropeu samo nekoliko sati nakon što su Aleksova bivša verenica Dženifer Lopez i njen dečko Ben Aflek primećeni na istoj lokaciji.

Podsetimo, Rodrigez i Lopezova su veridbu raskinuli u maju. Objavili su zajedničko saopštenje.

  • Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo ostati takvi. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedni druge u zajedničkim poslovima i projektima – objavili su ranije.

Pevačica se ubrzo ponovo zbližila sa Benom nakon što su se prvi put rastali, a par takođe uživa na letnjem odmoru u Evropi.

Aleks i Melani obilazili su Evropu brodom na iznajmljenoj jahti vrednoj 31 milion dolara, a penzionisani sportista dokumentovao je svoje avanture na svom Instagram profilu.

Iako Rodrigez i Kolins odmaraju sa prijateljima, često su ih viđali kako zajedno uživaju u solo zabavi, što je dovelo do spekulacija da se zabavljaju.

U subotu, par je napustio Ibicu u zoru, nakon što su proveli noć večerajući i gledajući kabaretsku predstavu.

Međutim, izvor je za magazin "People" rekao da su njih dvoje "samo prijatelji".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz