Pretraži

„PROMENILI SU MI SE PRIORITETI“: Bekvalčeva otkrila da li priželjkuje da se ponovo zaljubi

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Iako je njen ljubavni život gotovo uvek pod lupom javnosti, Nataša je već duže vreme sama i totalno je posvećena svojoj karijeri kao i ćerkama Hani i Katji.



Sa njima sada i uživa na crnogorskom primorju, a otkriva i da li joj na plaži prilaze muškarci:

  • Ja bih stvarno volela da ti odgovorim kako ne mogu da živim i kako sam strašno u fokusu muških pogleda, ali to nije istina. To nije istina ne samo na moru nego, stvarno, po Katji brojim koliko ne mogu da se pohvalim nekim emotivnim životom već četiri i kusur godina. Ne govorim ovo zato što hoću da glumim neko ludilo, stvarno bih rekla da imam bilo šta da spomenem – objansila je Bekvalčeva.

Prema njenim rečima, sada ima druge prioritete u životu:

Ne mogu da kažem da sam se zatvorila u manastir, kao što vidite nisam, ali ne mogu da kažem ni da priželjkujem. Kada bi mi rekla sada sastavi mi listu nekih desetak želja… Imam mnogo nekih važnijih stvari za sebe, prioriteti su mi se prosto promenili. Možda zato što sam ostvarena kao roditelj ali i kao žena. I onda nije to nešto čemu hrlim i čemu težim. Devojke uglavnom kada nemaju klince to im je nekako prioritet. Imam 42 godine, imam stariju ćerku od 16 godina, Keti mi ima 4 i po godine, imam karijeru dugu 22 godine i ne mogu da ti kažem da sada priželjkujem dečka – iskrena je ona.

Inače, pevačica sa ćerkama već mesec dana boravi u Crnoj Gori, a glavni razlog njihovog odustva su građevinski radovi u njihovom stanu.

  • Plan je bio da se za dve nedelje sredi sve ono što smo zamislile a onda je moja zamisao počela da se proširuje, tako da smo otišli u grube građevinske radove. Faktički sam srušila ceo stan, kada kažem srušila, mislim zaista srušila, uključujući vrata, prozore, podove, unutrašnja vrata, stolariju, znači sve i sada smo u sivoj fazi. Arhitekta mi je rekao da mu je potrebno još mesec i po dana, tako da ja nemam kuću još mesec i po dana, pa smo odlučile da putujemo– rekla je Nataša.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz