Pretraži

PROMENILA LIČNI OPIS: Glumica „prošetala“ podignute jagodice i upale obraze

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ABC News

Dodela nagrada održana je u ponedeljak u Londonu, a 59-godišnja glumica prisustvovala je ovom događaju.

Demi je za ovu priliku odabrala široku, dugačku sivo-crnu haljinu, a izgled je upotpunila crnim kožnim rukavicama i ogrtačem od tila.

Screenshot: Instagram/britishfashioncouncil

Screenshot: Instagram/britishfashioncouncil

Međutim, ono što je fanovima zapalo za oko je da je glumica imala korekcije na licu.

Kako primećuju, ceo oblik Deminog lica se promenio iz uglastog u okruglo. Nestali su tragovi bora, finih linija, pa čak i pora.

Njena koža lica, kao i vrat su zategnutiji, zbog čega Demijev ten izgleda izuzetno i gotovo neprirodno glatko.Takođe, njeni obrazi poprilično su naglašeni, toliko da su stvorili dve jake linije od njenih ušiju do uglova usana. Iznenađujuće, ne izgleda da je glumica uradila nešto mnogo na svojim usnama, koje, u poređenju sa ostatkom lica, izgledaju male i tanke.

Zbog svega navedenog, fanovi su joj na društvenim mrežama uputili uglavnom negativne komentare i pisali da glumica izgleda "natečeno, ukočeno i izdeformisano".

Inače, ovo nije prvi put da je Demi Mur šokirala svojim izgledom. Iako je uvek govorila da nije pristalica estetskih operacija,  u Parizu početkom godine, na "Fashion Week"-u bilo je jasno da je glumica uradila određene korekcije i da je još tada korigovala bradu i obraze.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz