Pretraži

„PROMENILA BIH DOSTA STVARI“: Lores progovorila iskreno o učešću u IDJShow-u, pa otkrila sa kim od takmičara je nastavila druženje (FOTO)

News
0
Foto:Instagram printscreen/lorreess

Ona se u toku show-a izdvojila glasom, lepotom i smatrana je za najstilizovaniju učesnicu. Lores je u toku takmičenja snimila pesmu "Bye bye" koja broji milionske preglede i koja je pokupila simpatije fanova koji i dalje prate Loresin rad za pažnjom.



Pevačica je sada odgovarala na pitanja pratilaca u kojoj se jedno ticalo baš njenog učešća u takmičenju, te se osvrnula na to da li bi išta promenila u svom učešću.

Uh, pa dosta stvari. Nivo profesionalnosti, sa moje strane, je mogao biti veći, a jedino što je kočilo to koliko će on biti visok je glupa trema. Ali dobro, svi prođemo kroz to kad tad. Kao mala nikad nisam imala tremu, mogla sam pred ljudima izigravati dvorsku ludu, bez blama. E već sa godinama, dole i neke "nesigurnosti" koje prebrodiš kad tad, ako se želiš baviti javnim poslom. Ja ih prelazim nivo po nivo. Nisam loša – bila je iskrena Lores.

Foto:Instagram printscreen/lorreess

Foto:Instagram printscreen/lorreess

Ona je potom otkrila u kakvim je ostala odnosima sa drugim takmičarima, kao i sa kim je nastavila druženje privatno.

Sa većinom se povremeno čujem, neke viđam s vremena na vreme. Sa Anom sam ostala u najredovnijem kontaku – napisala je i označila svoju koleginicu Anastasiju Spasevsku.

Foto:Instagram prinstcreen/lorreess

Foto:Instagram prinstcreen/lorreess

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News