Pretraži

Prodaje se luksuzna vila u kojoj su živeli Džej Lo i Ben Aflek: Raskošno zdanje kao iz bajke, a cena – prava „sitnica“! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia, Jam Press/Adrian van Anz / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Raskošno zdanje u kom su donedavno živeli Dženifer Lopez i Ben Aflek stavljeno je na prodaju i čeka svog novog vlasnika!

Popularni par proteklih dana ne prestaje da puni medijske stupce nakon spekulacija o razvodu, a da li je njihov brak i ovog puta doživeo krah ili su u pitanju samo tračevi, još uvek nije razjašnjeno.

Ipak, verni fanovi popularnog „Benifer“ para budno prate svaki njihov korak, a čak ni nedavno pojavljivanje supružnika u javnosti, kada su snimljeni dok su koračali ka omiljenom restoranu u Los Anđelesu i delovali potpuno opušteno, nisu stišali navode o krahu braka, pa korisnici društvenih mreža komentarišu kako je taj potez bio samo trik kako bi se zataškala prava istina o razvodu.

Pročitajte i: Novinar uputio direktno pitanje Dženifer Lopez o razvodu – zbog odgovora je nastala nikad neprijatnija situacija! (VIDEO)

I dok spekulacije o njihovom odnosu ne prestaju da kruže, medijima se proširila informacija da je dom u kom su živeli do pre nekoliko meseci stavljen na prodaju i traži novog vlasnika.

Naime, Dženifer i Ben krajem prošle godine napustili su raskošno imanje u Los Anđelesu i preselili se u novu luksuznu vilu na Beverli Hilsu, a njihov bivši dom sada se prodaje i to po ceni od neverovatnih 85 miliona dolara!

Vila, u kojoj je pre poznatog para živeo slavni glumac Deni Devito, poseduje 12 spavaćih soba, raskošnu kuhinju i luksuzni bazen, a prostire se na čak 2250 metara kvadratnih.

Pored prostrane dnevne sobe, trpezarije i kancelarije u kući se nalazi i bioskopska sala, teretana, vinski podrum i sauna, a kroz velike prozore pruža se pogled na raskošni vrt.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz