Pretraži

PROBLEMI NE PRESTAJU: Tanja Savić vodi decu kod psihologa?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Nakon što je Tanja dovela svoju decu u Srbiju, Dušan je objavio šokantne prepiske u kojima se vidi kako mu sinovi šalju poruke da su nezadovoljni i nesrećni, o tome smo pisali OVDEMeđutim, sada se oglasila i Tanjina prijateljica koja je istakla da deca posećuju psihologa.

– Tanja je svesna da je ovo sada proces prilagođavanja za decu. Oni su navikli na drugačiju hranu, drugačiji život. Živeli su u Australiji, nedostaju im drugari, otac, sve ono na čega su se navikli u dalekoj zemlji – kaže Tanjina drugarica i dodaje:

  • Pevačica im već sada objašnjava kako stoje stvari i da mogu da se čuju sa ocem kad god požele preko video-poziva. Svesna je da je na klizavom terenu. Nju najviše brine što su deca pored oca postala nepoverljiva prema svemu. Sada joj je potrebna saradnja sa dečijim psihologom kako deca ne bi imala velike posledice – zaključuje pevačicina drugarica za domaće medije.

    Naša redakcija pokušala je da stupi u kontakt sa Tanjom kako bi saznala da li su ove informacije istinite, međutim ona se nije oglašavala na naše pozive.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz