Pretraži

PROBILA LED: Ana Bebić je predstavila novu pesmu „Telepatija“! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Ivana Savić

Najhrabrija da započne i otvori ovaj projekat je Ana Bebić a pesma se zove Telepatija. Kaže da je mnogo voli i da se nada da će se ljudima isto svideti. Super se skapirala sa Angellinom i ovih dana su se čule po 100 puta dnevno.

O pesmi Telepatija pričaju još od letos, Ani je već na prvo slušanje bila baš zanimljiva: ‘Pesma je bila vrlo nisko postavljena, prilagođena Angellini, ali kad smo je malo podigli i prilagodili meni, dobili smo neki skroz drugi fazon i shvatili smo da je to to!’Ana kaže da je na predlog Radija S prihvatila da radi sa jednom mladom i talentovanom osobom kao što je Angellina i da joj nisu smetale njene godine, da je na ovoj projektu prihvati kao mentorku.

Angellina je isto vrlo zadovoljna: ‘Energija je bila fenomenalna, sve je išlo lagano, bilo nam je prezabavno u studiju. Baš sam zadovoljna što je pesma završila kod Ane iako mi je uvek malo žao kad treba da dam nekom pesmu koju stvorim. Ali kad ti je najviše žao, e tad je najbolje. Jer pesme su mi stvarno kao deca, kao da sam Ani dete dala!’

Telepatija je vesela pop pesma, ubaciće vas u praznično raspoloženje čim čujete refren, a Ana peva o povezanosti sa nekim koga volimo, kad prakično čitamo misli jedni drugima, što nam posebno znači u prednovogodišnjoj atmosferi.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz