Pretraži

„PROBI MI UVO“: Milici Todorović gost oteo mikrofon iz ruku i zapevao

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Naime, Milica je pevala na jednoj proslavi na kojoj su gosti bili prilično opušteni, a jedan od njih je u trenutku dok je pevačica pevala pesmu od Cece, oteo Todorovićevoj mikrofon i nastavio da peva umesto nje.

Njoj je taj potez na početku bio simpatičan te se smejala, međutim, kako gost nije bas "ubadao" note, a i bio je vidno glasan, Milica je ubrzo zažalila što mu je dozvolila da joj peva "na uvce".

Screenshot: Instagram/milicatodorovicofficial

Screenshot: Instagram/milicatodorovicofficial

 

Ona je vratila mikrofon u svoje ruke a kako bi ga zaustavila u nameri da  nastavi sa pevanjem. Ona je napravila smešnu grimasu na licu pa mu se obratila:

  • A, sad malo ja da pevam, probi mi uvo – rekla je kroz osmeh pevačica.
Inače, ovo nije prvi put da se mIlici dešavaju neprijatnosti ili zanimljive situacije tokom natupa. Tako, ona je nedavno priznala da je pre određenog vremena bila izrevoltirana gestom jednog fana, toliko da je čak prekinula koncert.  • Uvek su ljudi nekako na nastupu ispred mene, ispred bine. Ja se uživim u ulogu i pevam, kad ono vidim on kuca poruke. Ja kažem 'Stop muzika', prekinem muziku odmah i kažem: 'Je l ' ti to kucaš poruke dok ja pevam? Sram te bilo – ispričala je ona tada.

Podsećamo, mlada Kuševljanka pre nekoliko dana nastupala je na jednom rođendanskom slavlju, kada je uočena zajedno sa kolegom Sašom Kovačevićem. Njih dvoje odlučili su da ukrste glas, a u jednom trenutku Milica je počela Saši da broji "pločice" na stomaku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz