Pretraži

PRIZNAO DA JE UPLAŠEN ZBOG TITULE: Džon Ledžend je najseksepilniji muškarac na svetu, evo šta kaže njegova žena na to

Showbiz
0
Photo: Instagram/johnlegend

Poznati američki pevač Džon Ledžend proglašen je za najseksepilnijeg muškarca za 2019. godinu po magazinu "People" koji svake godine dodeljuje ovu laskavu titulu.

——————– Sponsored ——————–

Džon je priznao za pomenuti magazin da ga titula i te kako plaši.

– Kada sam čuo novost bio sam vrlo uzbuđen, ali istovremeno i pomalo uplašen jer je to… veliki pritisak – izjavio je pevač, koji je prvi Afroamerikanac nagrađen Emijem, Gremijem, Oskarom i Tonijem.

Na Intagramu je podelio fotografiju iz prošlosti i ostavio zanimljiv komentar u njenom opisu.

–  Džon iz 1995. godine bi bio veoma zbunjen zato što je titulu poneo nakon Idrisa Elbe. Dovraga, Džon iz 2019. je gotovo isto zbunjen, ali hvala časopisu "People". Poneću titulu. Sada će me svi gledati pod lupom kako bi ustanovili da li sam zaista dovoljno seksi za tako nešto. Usput, izabran sam posle Idrisa Elbe, što nije pošteno i nije mi baš simpatično – napisao je pevač.

Njegova supruga, manekenka Krisi Tajgen, sa kojom ima dvoje dece je prokomentarisala činjenicu da ima najseksepilnijeg muža na svetu.

– Tajna je sada javna. Ostvarila sam svoj san da spavam sa najseksepilnijim muškarcem na svetu! Kakva čast! – napisala je ona na Tviteru.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz