Pretraži

PRIŽELJKUJEM VERENIČKI PRSTEN: Luna Đogani otkrila kako bi volela da je Marko zaprosi (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Pobednica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani nedavno je započela pevačku karijeru, objavila svoju prvu pesmu i održala nastupe o kojima se i te kako pričalo.

——————– Sponsored ——————–


Pevačica je imala dva nastupa u Makedoniji, a nakon toga još jedan na Fashion week-u u Novom Sadu, gde smo popričali sa njom o utiscima sa prvih koncerata.

– Imala sam ogromnu tremu, ali to je bila više neka pozitivna trema. Kada ti je do nečega stalo, želiš da nešto ispadne mnogo dobro i kada se za nešto baš trudiš i boriš, onda imaš tremu. Međutim, kada sam izašla na binu, kada sam čula vrisak ljudi i kada sam videla njihova lica, onda me je sve nekako prošlo – rekla je Luna za IDJTV.

Tokom prvog nastupa se našla u situaciji koja ju je veoma zbunila.

– Pitala sam moju mamu da li nešto nije u redu sa mnom, da možda nisam dobra ili ne umem da dignem atmoferu. Oni koji nisu držali telefone su bili kao mumije, stoje i gledaju u mene ovako. I ja pevam i kao hajde, hajde. Pokušavam da dignem atmoferu, jer želim da se svi lepo provedu, kao što se ja lepo provodim. Međutim, oni su u prvih pola sata bili u blagom šoku i gledali su me kao da nisam normalna – otkrila je Luna.



Na kraju nastupa je pitala majku, Anabelu Atijas, zbog čega je tako bilo.

– Ona kaže: "Lunči, oni su tebe gledali dve godine u rijalitiju, na tv-u, doživeli su to da te gledaju tako blizu uživo i sad je njima malo to sve čudno i treba im malo vremena da se opuste ". Kasnije sam shvatila da nije problem u meni, nego da je to normalno – zaključila je pevačica.

Lunina majka, Anabela, objavila je da se razvodi od Andreja nakon sedam godina braka, pa smo pitali pevačicu da li je za to zaslužan rijaliti.

– Učešće u rijalitiju je bila cena svima nama. Donelo nam je nešto dobro i nešto loše u životu, ali ne mogu da kažem da je to nešto presudno – otkrila je ona.

Na kraju je Luna priznala da priželjkuje verenički prsten od Marka Miljkovića. Pogledajte šta je izjavila o veridbi u našem novom IDJHOT-u:

https://youtube.com/watch?v=3ek2Wv1GRtU%3Fstart%3D465

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz