Pretraži

,,PRIŽELJKUJE DA SE OSTVARI KAO MAJKA“: Adriana Džehverović o vezi Teodore i Nina

Showbiz
0
Photo: IDJTV

U medijima se u poslednje vreme mnogo spekulisalo o vezi Teodore Džehverović i Nina Čelebića nakon čega se pevačica oglasila i istakla da je sve u najboljem redu u njihovoj romansi, te da novinski natpisi da su raskinuli nisu tačni.

Sava je otkrio za IDJTV kako se pevačica oseća kada je ova tema u pitanju.

  • Nju je to lično pogodilo. Pogodila ju je neistina. Smirivao sam je i to traje duže vreme. Dosta ima laži na njen račun, tako da jeste je pogodilo. Ja kao brat mogu da demantujem. Ona se non stop čuje sa njim, on je trenutno u Brazilu i već priprema svoje putovanje tamo. Sad ide u Ameriku i odatle se vraća u Srbiju. Onda već ide u Brazil, tako da ja sam očevidac. Non stop su na telefonu, tako da ni govora, nije istina. Oni se vole i Nino je osoba koja skroz pristaje uz nju. Želim im puno sreće u nastavku – rekao je Teodorin brat.


Adriana je takođe prokomentarisala ovu temu, te je priznala da Teodora priželjkuje veridbu, ali i da se ostvari u ulozi majke.

  • Iskreno, svaki put kada je pitam nekako to stavlja po strani jer još uvek nije spremna za tako nešto. To ide redom. Čeka prvo prosidbu, pa ćemo onda pričati o tome. Naravno da priželjkuje i da bi jako volela da se ostvari kao majka. Rekla sam joj da će to tek videti kada ja budem imala dete i da će tada poželeti da se ostvari kao majka – kazala je šminkerka i influenserka.

U novom izdanju emisije "IDJHOT", koja se emituje večeras od 20 sati na IDJTV-u i na našem Youtube kanalu, imaćete priliku da pogledate ekskluzivne intervjue sa Editom Aradinović, Andrijom Jo i Annom Lazarević, kao i sa Marlonom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz