Pretraži

PRITISAK SA SVIH STRANA: Rada i Haris staju na ludi kamen?!

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović i Haris Berković su godinama unazad u ljubavi, a iako je njihova veza imala razne uspone i padove i pratili su je mnogi skandali, oni i dalje uspevaju da odole svemu i pokažu da je između njih jaka ljubav. Međutim, ono što mnoge buni, pa i njihove porodice, jeste to što se i dalje nisu odlučili na sledeći korak: venčanje i roditeljstvo.

Prema pisanju medija, pevačica i njen devet godina mlađi partner, mogli bi uskoro da ozvaniče svoju vezu na nagovor roditelja, budući da Harisovi roditelji smatraju da je vreme za veće korake.



  • Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili s njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa – rekao je izvor blizak ovom paru za medije.

Izvor je istakao kako i Radin otac jedva čeka unuče, ali da više ne želi ni on da forsira i poteže ovu temu. 

  • Radin tata ih više i ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, biće presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli: "Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako nećeš da se ženiš i ostvaruješ kao otac, pusti devojku da nađe svoju sreću. Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom". Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku – završio je izvor. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz