Pretraži

,,PRIRODNO JE LEPŠE“: Dado Polumenta iskreno o Ivani Nikolić koja je potpuno drugačija u njegovom spotu iz 2015.

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Dado Polumenta

Dado je 2015. snimio spot sa Ivanom Nikolić za pesmu "Ovisan sam o njoj", gde se pevačica pojavila kao igračica. Polumenta je specijalno za IDJTV progovorio o tome kakva je bila saradnja, ali i da li je primetio njen talenat za muziku.

– Iskreno nisam imao predstavu u vezi sa pevanjem, ali je kao igrač klasa, što se tiče tog vremena i te neke naše saradnje. Ona je dosta napredovala što se tiče pevanja, celokupna ta njihova grupa i priča, sve mi se sviđa, tako da samo reči hvale imam za njih – rekao je Dado za IDJTV portal.S obzirom na to da Ivana u spotu za pesmu "Ovisan sam o njoj" izgleda potpuno drugačije nego danas, pitali smo pevača da prokomentariše njenu promenu.

– Iskreno, ja sam protivnik svih tih nekih operacija. Sve što je prirodno to mi je lepše. Ona je tada bila prirodna u tom spotu, mada lepo joj i ovo stoji, ali ako mene pitate ja sam više za prirodnu varijantu – izjavio je on.

Pevač se takođe osvrnuo na pesmu "Loco Loco", kojom će nas Uraganke predstavljati na Evroviziji, i priznao da li mu se sviđa, kao i kakav plasman im predviđa.

– Okej je, sviđa mi se. Nisam čuo ostale pesme, tako da nemam predstavu, ali verujem u uspeh. Želim im svaku sreću – istakao je za IDJTV portal.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz