Pretraži

Pi Didi zvao je prinčeve Vilijama i Harija na njegove žurke – a onda su završili na crnoj listi! Repera razbesnela odluka kraljevske porodice

Showbiz
0
Credit: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Kontroverzni spisak zvanica sa žurki medijskog tajkuna Šona „Didija“ Kombs ne prestaje da šokira javnost, a sada je otkriveno da su se imena prinčeva Vilijama i Harija takođe nalazila na spisku u jednom trenutku.

Kraljevski ekspert Kristofer Andersen izneo je da su kraljevska braća neko vreme dobijala pozivnice za takozvane „Freak Off“ žurke, ali da su se onda našli na crnoj listi.

Rekao je: „Didi je pozvao i Vilijama i Harija kada su, kako je rekao, braća bila ‘mladići koji se upuštaju u nevolje.’ U svojim mlađim danima, oba princa su bila poznata po svom divljem ponašanju u noćnim klubovima u Londonu.“

I pored toga što su redovno posećivali ove klubove, Andersen je naveo da su „reperove pozivnice mudro odbijene, a nakon što su se Vilijam i Kejt Midlton verili 2010. godine, Didi je shvatio i prestao da ih poziva potpuno,“ izveštava Express US.

Tokom epizode „The Graham Norton Show“ iz 2011. godine, Didi je potvrdio da je uputio nekoliko pozivnica prinčevima, ali je pojasnio da oni više nisu na listi, odnosno da se sada nalaze na crnoj listi, te da više neće moći da prisustvuju žurkama čak i da to žele.

„Ne kvari nam kraljevsku svadbu,“ našalio se voditelj, naglašavajući da Vilijam planira da se venča sa Midltonovom na šta je reper oštro prokomentarisao: „Veruj mi, oni su skinuti sa liste.“

Veruje se da je Didi prvi put upoznao prinčeve kada je nastupao na humanitarnom koncertu 2007. godine u čast njihove preminule majke, princeze Dajane.

Credit: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šon Kombs, poznato pod imenom Pi Didi ili Paf Dedi, uhapšen je u septembru pod ozbiljnim optužbama, koje između ostalog uključuju „zaverničko delovanje i trgovinu ljudima“. Prema optužnici, Didi je organizovao „Freak Off“ događaje, koji su bile „raskošne i organizovane seksualne predstave“ — i često se dešavale u hotelskim sobama.

Sa više od 120 pojedinaca sada umešanih u građanske tužbe, uskoro će biti otkriven spisak saučesnika u Didijevom delovanju, a očekuje se da će na njemu biti mnogo prepoznatljivih imena iz svetskog šou biznisa, zbog čega mnogi smatraju da je ovo početak kraja Holivuda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz