Pretraži

„Sve što kažem o njima rezultira bujicom zlostavljanja“ Princ Hari u novom intervjuu otkrio šta je glavni razlog neslaganja sa ostatkom porodice

Showbiz
0
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Hari je nakon dugogodišnjih loših odnosa sa porodicom u jednom intervjuu otkrio šta je pravi razlog njihovog neslaganja.

Već duži niz godina zategnut odnos između princa Harija i ostatka britanske kraljvske porodice privlači veliku pažnju javnosti. Već godinama veliki broj intriga prati njegovo ime i ime njegove supruge Megan Markl, a sada je Vojvoda od Saseksa otkrio šta je odigralo ključnu ulogu u krahu njegove veze sa britanskom kraljevskom porodicom.

Naime, on ističe kako za glavni uzrok loših odnosa krivi sudske bitke sa britanskim tabloidima za pogoršanje odnosa sa takozvanom Firmom, odnonosno čitavom orkestriranom organizacijom koja stoji iza monarhije. On je takođe rekao i da je „nesposobnost njegove porodice da se uhvati u koštac sa tabloidima dodatno pogoršala stvari“.

Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

„Mislim da je to svakako centralni deo razdora“, rekao je princ Hari voditeljki i novinarki Rebeki Bari sa televizijske mreže ITV u okviru novog dokumentarca „Tabloids on Trial“.

„Ali na to pitanje je teško odgovoriti, jer sve što kažem o svojoj porodici rezultira bujicom zlostavljanja od strane štampe“, dodao je.

Inače, pomenuti dokumentarac bazira se na skandalu iz 2011. godine kada je Hariju hakovan telefon, kao i njegovoj dugogodišnjoj borbi protiv novinskih izdavača.

„Jasno sam rekao da je to nešto što mora da se uradi, i da bi bilo lepo da to uradimo kao porodica. Kao neko ko je bio tu da služi ljudima i ko je imao javnu ulogu, mislim da su to stvari koje treba da radimo za opšte dobro. Ja ovo radim iz svojih ličnih razloga“, istakao je vojvoda.

princ hari i megan markl
Photo: Instagram/sussexroyal

„Mislim da je sve što se odigralo pokazalo ljudima šta je istina“, rekao je on ali i istako kako je nedostatak reakcije njegove porodice uticao obesharbrujuće na njega.

„Ja ću svoju misiju nastaviti, ali da, ona jeste doprinela raskolu“, zaključio je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz