Pretraži

„PRIJAVLJUJEM SE SVAKE GODINE“: Ivana Nikolić otkrila da želi da ide sama na Evroviziju

Showbiz
0
Photo: Instagram/ivana_boom_nikolic

Ona je priznala da bi volela da se upusti u modni posao, ali i da bi volela da sama ode na Evroviziju.– Obožavam modu, toliko bih volela da imam neku svoju liniju. Razmišljam u tom pravcu već duže vreme, trebalo je nešto da se desi pre dve godine, ali možda bude nešto uskoro. Prijavljujem se ja svake godine za Evroviziju, pa ću nekad valjda otići. Bih svakako, ako se desi, sada ne znam. Ja sam našim naslednicama poželela da odu tamo, da iskuse, da vide, to je ozbiljan događa – rekla je ona, pa otkrila da li vodi računa o novcu kad ode u šoping:

Nisam ja zahtevna kada je garderoba u pitanju, mnogo toga što nosim i sama sašijem, pronađem neke jeftinije komade sličnih onim velikim brendovima. Imam svoju šnajderku koja mi sve završi za dan, mora da se štedi – navela je Ivana.

Prema njenim rečima, solo karijera joj prija, a kako kaže, lakše joj je kada nastupa sama.

Mi smo pet godina bili zajedno, pa ti je lako kada imaš nekog pored sebe. Ali sve je to sada normalno, sve tri sada živimo taj neki život. Nikad nisam imala tremu ni za jedan nastup. Volim scenu, to je deo mene, obožavam ovaj posao – zaključila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz