Pretraži

PRIJAVILA GA: Vesna Đogani otkrila svoj susret sa nasiljem

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Vesna je sada otkrila kako ona reaguje na negativne komentare, kao i da li joj je neko pretio putem društvenih mreža.

  • Moja popularnost na društvenoj mreži zvanoj Tik Tok je nešto što je iskreno, nešto što ja radim iz velike ljubavi i strasti, prema publici, prema toj aplikaciji i vidim pozitivnu stranu svega toga i trudim se da prezentujem fenomenalan sadržaj koji može da oraspoloži svakoga ko to gleda – rekla je Vesna i otkrila kako ona reaguje na negativne komentare:


  • To je jedna posebna priča, nažalost jedan poseban segment u koji smo svi uključeni, negativni komentari postoje ne da društvenim platformama, nego u celom našem životu. Reagujem tako što ih ni ne slušam, ukoliko nisu konstruktivni, neki komentari koji mogu pozitivno da utiču na mene, da mi ukažu da nešto moram da popravim, prilagodim i poboljšam, onda ni na šta od toga ne obraćam pažnju. Ako su zlonamerni, to se odmah prepozna. Ja ne obraćam pažnju na njih jer te osobe koje pišu takve stvari, one goovre samo o sebi. To je neki njihov problem koji njih tišti, oni bi voleli da budu na mom mestu, ili na nekom tuđem mestu. Ali ne znaju kako, ne umeju, onda traže način, pa budu negativni.

Pevačica je priznala i da ju je jedna osoba pretila puten društvenih mreža, kao i da je snimila uvredljivi video koji je odmah pijavila.

  • Jeste jednom prilikom jedna osoba mlada, to sam ja tako protumačila, osoba je stavila masku, pretpostavljam da je muškog pola. Veoma je negativan, ružan i uvredljiv snimak napravio i tagovao me na tom jednom videu na Tik Toku. Ja sam to automatski prijavila. I ta osoba je blokirana. Sva sreća nemam nikakve uredljive komentare, u tom smislu da mi neko nešto preti, dobro je što ja to ne izazivam u ljudima, što mi je drago – ispričala je Vesna Đogani.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz