Pretraži

Prijatelji i porodica Kajli Džener otkrili ime njenog novorođenog sina?

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Obožavaoci su uvereni da su otkrili ime njihovog sina. Nakon vesti o njegovom rođenju, fanovi su brzo primetili da je nekoliko Kajlinih pratilaca možda nagovestilo bebino ime u komentarima tako što su naveli ime Angel u svoje odgovore koristeći anđeoske emodžije.

„Mali anđeo“, prokomentarisala je Kris Džener, dok je Kajlina šminkerka Ariel Tejada dodala: „Jedva čekam da upoznam malog anđela.“

Kim Kardašijan je u komentarima ostavila emodži anđela, dok je Kajlina bliska prijateljica Stejsi Karanikolaou napisala "beba anđeo".

Ali ime Anđeo se verovatno odnosilo na bebin rođendan, 2. februara 2022, što predstavlja anđeoski broj u numerologiji.

Anđeoski brojevi su ponavljajući nizovi ili obrasci cifara koji se pojavljuju nasumično, na primer kada vidite vreme 11:11 na satu.

Dok neki misle da se ovi brojevi pojavljuju bez razloga, mnogi numerolozi i spiritualisti kažu da ovi nizovi nisu samo slučajnost – oni su znak anđela.



Prema Mihaeli, autorki knjige o brojevima anđela, „brojevi anđela su poruke koje vam šalje vaš tim za podršku bića sa visokim vibracijama, inače poznati kao vaši anđeli čuvari, kako bi vam dali podršku, smernice ili podstrek da krenete drugim putem“.

Konkretno, datum rođenja Kajlinog dečaka je niz svih dvojki, što je anđeoski broj koji se naziva „pad poverenja anđela“, primećuje Mihaela.

"Vaši anđeli traže od vas da verujete svom mestu u životu upravo sada. Na pravom ste mestu u pravo vreme. Osvrnite se okolo i uživajte u trenutku. Sve je tamo gde treba da bude", objasnila je ona.

Još jedan znak koji može ukazivati na ime dečaka pojavio se na baby shower-u prošlog meseca.

U januaru je Dženerova pokazala obožavaocima kako je bilo na baby shower-u, gde je bilo mnogo žirafa, dizajnerske robe i rukotvorina.

U seriji fotografija podeljenih na Instagramu, Kajli je pokazala set rukotvorina za vez koji je uključivao jedan obruč koji je prošiven frazom „Angel Baby“.

Vlasnica Kylie Cosmetics potvrdila je u septembru da očekuje drugu bebu sa Skotom u videu na Instagramu koji se završio tako što je starija sestra Stormi (4) ljubila mamin stomak.

"Već neko vreme je želela da Stormi podari brata ili sestru. Voli da bude mama. Oduševljena je što će ona i Trevis ponovo postati roditelji", rekao je izvor za People tada.

U oktobru je izvor rekao da su Kajli i Skot provodili „što više vremena sa Stormi“.

Izvor je dodao: "Kajli je uverena da će biti najbolja starija sestra."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz