Pretraži

PRIČALO SE DA JE RASKINULA VERIDBU: Slavna glumica jednim potezon stavila tačku na sve spekulacije

Showbiz
0
Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, zvezda serije "Euforija", Sidni Svini, i njen izabranik Džonatan Dejvin, trenutno borave u Kanu gde se održava čuveni filmski festival, a par je snimljen kako napušta jedan luksuzni hotel.



Iako je svojim izgledom očarala sve prisutne, nikome nije promakao detalj kojim je par jasno stavio do znanja da je u njihovom odnosu baš sve u najboljem redu. 

Naime, na ruci slavne glumice zasijao je verenički prsten koji je javnost prvi put bila u prilici da vidi nakon što ju je verenik zaprosio u februaru prošle godine. 

Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sidni je ovim potezom "ućutkala" sve zlobnike koji su govorili da svog dečka vara s glumačkim kolegom Glenom Pauelom i da su zbog toga raskinuli veridbu.

Podsećamo, Sidni je s Glenom bila angažovana na snimanju filma „Anyone But You“, a mediji su naslutili kako se između njih rodila romansa. Te je glasine potkrepio i raskid veze između Glena Pauela i njegove (sada bivše) devojke Điđi Paris. Međutim, izvori bliski glumcu otkrili su kako njihov raskid nije imao veze sa Sidni niti sa snimanjem filma koje se odvijalo u Australiji.

Na festivalu u Kanu Sidni je delovala i više nego srećno sa svojim verenikom Džonatanom pa se čini kako mladoj glumici cvetaju ruže, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz