Pretraži

PRIČA SE DA SU U LOŠIM ODNOSIMA: Emina Jahović i Nataša Bekvalac jednim potezom otkrile šta je istina

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva/yaemina

Emina Jahović i Nataša Bekvalac su pre osam godina snimile pesmu "Gospodine" koja je postala veliki hit, a nakon te saradnje kolale su glasine da više nisu u dobrim odnosima.

——————– Sponsored ——————–

Na veliko iznenađenje fanova, dve pevačice su odlučile da obnove saradnju i otpevaju još jedan duet. Tema nove numere biće razvod, pošto su obe nedavno prošle kroz težak period.

One uveliko kuju planove za hit, na kojem će vredno raditi nakon leta.



Podsetimo, Emina se sporazumno razvela od Mustafe Sandala u junu 2018. godine, a njihova bračna kriza trajala je dve godine. U braku sa Mustafom dobila je dva sina, Jamana i Javuza. Jahovićeva je dugo tugovala zbog razvoda, ali je ostala u odličnim odnosima sa Mustafom Sandalom.

Nataša Bekvalac je doživela veliku porodičnu dramu kada je Luka Lazukić digao ruku na nju, zbog čega je odlučila da se razvede. U kratkom braku sa Lazukićem dobila je ćerku Katju. Iako imaju zajedničko dete, pevačica je prekinula svaki kontakt sa bivšim suprugom.

S obzirom na to da su obe preživele teške dane, rešile su da naprave hit inspirisan tim dešavanjima. Očigledno je da su u dobrim prijateljskim odnosima, što su potvrdile najavivši novi duet.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz