Pretraži

„PREVIŠE TRUDA, RIZIKA I BOLA“: Voyage objasnio koja je tajna njegovog uspeha na sceni

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3

Otkad se pojavio na našoj sceni, Voyage ređa samo hitove, a prethodna godina mu je bila najuspešnija u karijeri, jer je sakupio veliki broj pregleda i strimova na muzičkim platformama.



Tako, u 2021. imao je više od 40 miliona strimova, 1,2 miliona slušaoca, 1,6 miliona sati slušanja i 157 zemalja u kojima se slušaju njegove pesme i to samo kada je u pitanju platforma Spotify.

Međutim, sudeći prema pesmama koje je izbacio u ovoj godini – singl "Detinjstvo" i duet sa Nucci-jem "Gad", a koje su već postale pravi hitovi, može se naslutiti da će prestići prošlogodišnji uspeh. 

Za te velike uspehe, tvrdi Voyage, odgovoran je on i njegov veliki trud i neprestan rad.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

  • Do dvadesete sam uspeo da se pozicioniram na samom vrhu piramide sa najvećim imenima moderne muzike. Svaki projekat koji izbacim bude prvi u regionu i par država Evrope sa rekordnim brojevima. Puni klubovi, pune hale, mega koncerti – započeo je Voyage i dodao:

  • Postigao sam to da zbrinem svoje voljene do kraja života i da moja deca sutra imaju lagodan život. U kontaktu sma sa najvećim zvezdama Evrope i u saradnji sa najpoznatijim producentima van naših granica. Previše truda, rizika i bola je uloženo da bi sve ovo bilo ovako. Ne mogu da verujem da je ovo realnost koju sad živim – ponosno je napisao on na svom Instagram profilu i potom obećao:

  • Ovo tek početak, ceo svet će čuti za Balkan! – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz