Pretraži

PREVIŠE SMO JEDNO DRUGO POVREDILI: Luna Đogani iskreno o razlogu raskida sa Markom

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Pobednica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani nedavno je okončala vezu sa Marko Miljkovićem, koju je započela pred kamerama, a posle nekog vremena rešila je da otvori dušu i progovori o raskidu.

——————– Sponsored ——————–

Ona je gostovala u emisiji "Premijera Vikend Specijal" u kojoj je otkrila kako je došlo do raskida sa Markom.

  • Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana. Ljudima nikad nije odgovaralo, ne znam šta da mislim o tim ljudima. Njemu napišu: "Luna je bila sa onim", meni isto tako. Čim smo se mi odvojili, odvojili su se i oni, jedna grupa vređa mene, druga grupa vređa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvek sam osećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osećam ništa – rekla je Đoganijeva.


Nakon toga je objasnila zbog čega su odlučili da se rastanu.

–  Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para, niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac nije bio problem. Previše smo jedno drugo povredili da bi moglo da bude kao pre. Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se u miru. Trebalo je da provedemo dan zajedno, večerašnji nastup će biti posvećen tom kraju i mom novom početku – dodala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Style by: @emss_fashion #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Dec 10, 2019 at 3:22am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz