Pretraži

PREVIŠE SE TRUDIO… Luna Đogani otkrila šta je bio najveći problem u vezi sa Markom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Luna Đogani se samo nekoliko dana nakon raskida sa Markom Miljkovićem vratila poslovnim obavezama.

——————– Sponsored ——————–


Pevačica se potpuno posvetila novoj pesmi i spotu, koje je snimila, iako joj je bilo teško zbog rastanka sa Markom.

– Samo ja znam kako je, ali sam profesionalac. Ne dozvoljavam drugim ljudima, zato što sam shvatila dosta tokom ovih godina da se oni i te kako slade tuđom nesrećom. Vole da te vide kada si tužan i nikakav i da kažu: "Joj jadna, baš mi te žao". Ja baš ne želim to da čujem, već "kako si jaka, svaka ti čast" – rekla je Luna za IDJTV.

Pre mesec dana Marko i Luna su bili gosti u našoj novoj emisiji "Quiz" i tada nisu ni slutili da će se desiti raskid.

– Previše smo jedno drugo povredili u poslednje vreme. Posle tih mesec dana ne bi moglo da sve bude kao pre. Smatram da smo oboje veliki ljudi i da imamo velike planove u životu da bismo jedno drugo sputavali u tome. Možda je nekad bolje rastati se i nastaviti svoj život normalno i zdravo nego biti u nečemu što te sputava u tome – izjavila je Luna.



Pripadnici sedme sile su spekulisali da je par navodno raskinuo zbog prirode Luninog posla, što je pevačica prokomentarisala.

– Trudio se maksimalno da prihvati sve to, moj posao, nastupe, oblačenja, apsolutno sve, što stvarno nije lako. Moraš biti baš siguran u sebe i u svoju ženu da bi tako nešto mogao da prihvatiš. Stvarno se borio, ali je na kraju presudilo to da možda svako ide svojim putem – objasnila je Luna za IDJTV.

Mediji su takođe pisali da su Marko i Luna raskinuli zbog prevare.

– Nikakva prevara ni s moje, ni s njegove strane. Pisali su svašta, manjak novca i manjak ljubavi. Uopšte nije to, jednostavno oboje smo sazreli posle tog rijalitija. Postali smo svesni da ljubav nije dovoljna da bi veza opstala. Mora da postoji mnogo toga. Nas dvoje smo stvarno planirali veliku budućnost – priznala je ona.

Luna je teška srca i sa suzama u očima progovorila o trenutku kada je Marka videla poslednji put. Pogledajte novi IDJHOT i saznajte još detalja o njihovom raskidu:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz