Pretraži

PREVIŠE JE PASIVNA… Katarina Živković otkrila šta je najviše nervira kod Kije Kockar (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Nakon povratka kući Kaća je objavila novi singl i spot "Tajni znak", koja broji milion i po pregleda Youtube-u. S obzirom na to da su se uveliko slegli utisci sa turneje, pitali smo je u čemu je tamo najviše uživala.

– Najlepši deo je povratak kući. Sve mi je nedostajalo. Turneja je predugo trajala, oko mesec i po dana je bilo sve okej – rekla je Kaća za IDJTV i dodala:

– Nakon toga je sve bilo previše. Jedan grad, drugi grad, promena klime, prehlade, korone i tako dalje.

Dok su Kaća i Kija bile u Americi, mediji su spekulisali kako njih dve nisu u dobrim odnosima. Živkovićeva je otkrila kako su se slagale u Americi.– Sve mi je smetalo, tukla sam je svaki dan, pretila sam joj da ću je ubiti – rekla je ona u šali, a onda je nastavila:

– Eto nisam je ubila, preživela je. Kada krenete na put sa najboljim prijateljem, posvađate se, ali to se nama nije desilo. Imamo slična interesovanja i uglavnom smo radile ono što nam se radi. Nismo opterećivale jedna drugu. 

Katarina je otvorila dušu i priznala šta ju je najviše nerviralo kod Kije.

– Možda to što je ponekad previše pasivna, umorna i usporena. Nju je nerviralo to što sam ja sušta suprotnost od nje – objasnila je pevačica.

Pogledajte novi IDJHOT i saznajte šta je Kaća rekla na temu veridbe u SAD, o čemu su naši mediji pisali:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz