Pretraži

PREVARIO JE SA RIJALITI UČESNICOM: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez se razvode?

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Dženifer Lopez gotovo od samog starta svoje karijere važi za fatalnog umetnika, koji pleni kako svojom lepotom, ali i talentom. 

Pevačica i bivši igrač Jenkija su zakazali svoje venčanje za prošlo leto, međutim zbog korona virusa je događaj odložen, a sada se pomenti par nalazi u centru glasina da se između njihove ljubavi isprečila rijaliti zvezda Medison Lekroj. 



Iako par deluje srećno i zaljubljeno, priča o predbračnom ugovoru, na kome Džej Lo insistira, još ranije je podgrejala sumnje da nešto u vezi pevačice i nekadašnje bejzbol zvezde ipak ne funkcioniše, a sada se spekuliše da je nekadašnja Jenki zvezda Rodrigez bio na "online sastanku" tj Face Time-u sa pomenutom rijaliti učesnicom.

Tokom poslednje epizode američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica iznela je sumnju da su Aleks i Medison par, dok se Medison branila i rekla da to nema veze sa istinom. 

Pomenuta rijaliti učesnica je nakon toga dala izjavu za medije, gde se, po mišljenju mnogih, samo još više razotkrila. 

  • Nismo se viđali, samo smo se dopisivali. On fizički nikada nije prevario svoju verenicu sa mnom – izjavila je ona, pa dodala: 

– Sve se dogodilo pre nekog vremena, ipak, sada je sve izašlo na televiziji. Ne znam šta da radim, ne želim da ovo našteti našim porodicama.

O ovome bruje strani mediji, a činjenica da je Rodrigez odbio da potpiše predbračni ugovor, u kom se klauzula o prevari vodi na 250.000 dolara, naterala je javnost, ali i medije na još veću sumnju. 

Pored svih naslova i spekulacija, izvori bliski Aleksu navode da se Rodrigez trudi da prebrodi krizu sa Dženifer.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz