Pretraži

PREUZIMAM ODGOVORNOST ZA SVE: Slavna voditeljka se oglasila pismom nakon teških optužbi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

U internom pismu upućenom osoblju koje je "ET" dobio u četvrtak, Dedženeris se izvinila i potvrdila da je obavezna da "vodi razgovore o pravičnosti i pravdi."

  • Prvog dana naše emisije rekla sam svima da će "Ellen DeGeneres Show" biti mesto sreće. Niko nikada neće podići glas, a prema svima će se postupati s poštovanjem – napisala je Dedženeris u svom pismu i dodala:

  • Očigledno se nešto promenilo i razočarana sam saznanjem da to nije slučaj. I zbog toga mi je žao. Svako ko me poznaje zna da je suprotno onome u šta verujem i čemu sam se nadala u našoj emisiji. Ne bih mogla da postignem uspeh bez vašeg doprinosa. Moje ime je u emisiji i sve što radimo, preuzimam odgovornost za to … Kako smo eksponencijalno rasli, nisam bila u mogućnosti da ostanem na vrhu svega i oslanjam se na druge da rade svoj posao onako kako su znali da bih to želela. Jasno da neki to nisu. To će se sada promeniti i ja sam posvećena tome da osiguram da se to više ne ponovi.

Dedženeris je rekla da joj je drago što su joj ukazali na probleme i napomenula da ona i Warner Bros preduzimaju korake za "ispravljanje problema", dok čekaju rezultate svoje interne istrage.

  • Takođe učim da ljudi koji rade sa mnom i za mene govore u moje ime i lažno predstavljaju ko sam i šta treba da postanem – nastavila je.

  • Kao neko ko je osuđen i zamalo je izgubio sve samo zato što jesam ono što jesam, ja zaista razumem i duboko se saosećam sa onima na koje se gleda drugačije, ili se prema njima postupa nepravedno, što je još gore, ne poštuju se. Mislim da je bilo ko od njih osećao da mi je taj način užasan. Predugo je trajalo, ali konačno razgovaramo o pravičnosti i pravdi. Svi moramo biti pažljiviji kada je reč o načinu na koji naše reči i postupci utiču na druge … Obećavam da ću dati svoj doprinos u tome da i dalje guram sebe. Važno je meni i Warner Bros-u da svako ko ima šta da kaže može da govori i oseća se sigurno – objasnila je ona.



U izjavi za "ET" u četvrtak, Warner Bros ponudio je više informacija o unutrašnjoj istrazi, rekavši da oni i Dedženeris "shvataju nedavne navode oko kulture radnog mesta u emisiji vrlo ozbiljno."

  • Nadali smo se da ćemo utvrditi validnost i opseg javnih izveštaja i shvatiti svu širinu svakodnevne kulture emisije – objasnili su oni.

  • Kao rezultat toga, kompanija WarnerMedia je intervjuisala na desetine sadašnjih i bivših zaposlenih o okruženju u emisiji "Ellen DeGeneres Show".

I Warner Bros-u i Elen bilo je važno da što više ljudi, koji rade program, mogu da čuju. "Ellen DeGeneres Show" je i uvek je težio da bude mesto koje unosi pozitivnost u svet.

  • Iako nisu potvrđeni svi navodi, razočarani smo što su primarni nalazi istrage pokazali neke nedostatke povezane sa svakodnevnim upravljanjem emisijom –  nastavljeno je u izjavi.

  • Identifikovali smo nekoliko promena u kadrovima, zajedno sa odgovarajućim merama za rešavanje postavljenih pitanja i preduzimamo prve korake u njihovoj primeni. Warner Bros i Elen Dedženeris posvećeni su obezbeđivanju radnog mesta zasnovanog na poštovanju i inkluziji. Uvereni smo da će nas ovaj put akcije usmeriti na pravi put za emisiju – navode oni.

Dedženeris je u svojoj izjavi, koju je prvi objavio "The Hollywood Reporter", zaključila hvaleći svoje osoblje: „Tako sam ponosna na posao koji radimo i na zabavu i radost koje svi dajemo svetu. Želim da svi kod kuće vole naša emisiju. Opet, tako mi je žao svih koji nisu imali to iskustvo i želim svima koji rade na njoj da je vole. Da nije bilo COVID-a, ja bih to lično uradila. Jedva čekam da se vratimo na našu scenu i vidimo se onda. Budite sigurni i zdravi. Šaljem mnogo ljubavi, Elen."

Televizija Warner Bros poslala je interni memorandum prošle nedelje u kom je obavestila zaposlene da će WarnerMedia tražiti usluge nezavisne firme, koja će intervjuisati trenutne i bivše zaposlene o njihovim iskustvima iza kulisa u popularnoj dnevnoj emisiji.

Predstavnik emisije odbio je da komentariše izveštaje u vezi sa istragom. Nisu upućene nikakve posebne tvrdnje protiv domaćina Elen Dedženeris, međutim, u članku piše da su producenti za mnoge napravili "toksično radno iskustvo".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz