Pretraži

“Pretila mi je da će me izbaciti iz stana“: Zorja progovorila o teškom periodu, pa otrkrila kako je uspela da zaradi novac (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Zorja je ovogodišnjim nastupom na Pesmi za Evroviziju mnogima zapala za oko, a sada je i otkrila i za javnost nepoznate detalje o svom životu, kao i da u jednom trenutku nije imala novca da plati kiriju.

Ova mlada pevačica je poznata javnosti još od pre par godina kada je bila učesnica jednog poznatog muzičkog takmičenja, a pored svog talenta koji nije bilo moguće ne primetiti tada, ona je bila i u centru pažnje zbog “prepirki“ sa Jelenom Karleušom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorja (@zorja__)

Zorji ovo nije prvi put da se prijavljuje na takmičenje za Pesmu za Evroviziju. Ona se 2022. godine predstavila publici sa pesmom “Zorja“ i tada je ponovo pokazala mnogima svoje vokalne sposobnosti. Ovogodišnjim predstavljanjem na PZE Zorja je zauzelo drugo mesto koje je podelila sa Breskvicom.

Zorja ne otkriva previše o svom privatnom životu, ali se u jednom intervjuu dotakle i teme da u jednom trenutku nije imala novca da plati kiriju, pa otkrila kako je uspela da dođe do novca za istu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorja (@zorja__)

-Jedna zla žena koja mi je izdavala stan u tom trenutku koja mi je pretila da će me izbaciti iz stana ukoliko odmah ne platim. U tom trenutku mama nije imala kako da mi pošalje pare, ja sam onda pop**dela, izašla sam i uzela violinu- ovako je započela priču Zorja u emisiji Chit Chat, pa nastavila:

@pitalice #foryou #foryoupage ♬ original sound – yes

-Decembar, sećam se bilo je minus deset, ja izlazim, isekla rukavice na prstima i krenula da sviram. Ne mogu da odsviram tri tona onako kako bi trebalo. Prvo zato što mi je hladno, drugo imam tremu, ali ljudi su tako lepo reagovali i cela ta priča je zapravo izrodila ovo što sam danas. Prošla sam sito i rešeto da bih danas bila to što jesam i uvek bih ponovo sve isto uradila- ispričala je Zorja za Hype.

Ovaj video snimak je podigao pravu buru na Tiktoku, a ni korisnici ove društvene mreže nisu ostali imuni na Zorjinu priču, pa su joj pružili podršku u komentarima.

“Svaka čast“, “Bravo“, “Blagoslovena“ bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod ovog video snimka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz