Pretraži

Preti mu i do 10 godina zatvora! Jedan od najpopularnijih repera današnjice uhapšen u Rumuniji

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:wizkhalifa

Jedan od najpoznatijih repera današnjice, slavni Viz Kalifa, uhapšen je u Rumuniji i optužen za ilegalno posedovanje droge, prenosi People.

Prema pisanju francuske novinske agencije Agence France Presse (AFP), 36-godišnji reper i glumac bio je predvodnik festivala „Beach, please!“ u Kostineštiju u Rumuniji, gde su vlasti navodno pronašle kanabis kod njega u ranim jutarnjim satima.

Što se tiče Rumunije i njihovih zakona, postoji mogućnost da 36-godišnjeg Kalifu čeka do deset godina zatvora zbog ilegalnog posedovanja droge, a rumunska Uprava za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (DIICOT) izjavila je u nedelju za jedan francuski list da je muzičar takođe „pušio kanabis na bini tokom svog nastupa“.

– Tokom nastupa na muzičkom festivalu održanom u letovalištu Kostinešti, utvrđeno je da je optuženi posedovao više od 18 grama kanabisa i da je na bini konzumirao pomenutu drogu – tvrdi DIICOT.

Naime, reper se osvrnuo na svoje probleme s rumunskom vlašću u obliku objave na X-u, bivšem Tviteru.

– Sinoćnji nastup u Rumuniji je bio neverovatan. Nisam mislio da izrazim nepoštovanje državi time što sam zapalio na bini – napisao je.

Bili su vrlo puni poštovanja i pustili su me. Vraćam se uskoro, ali sledeći put bez velikog džointa – dodao je reper.

Naime, kanabis je veliki deo reperovog imidža, a u svojim tekstovima često govori o pušenju. Ranije ove godine, našalio se da je čak prisustvovao roditeljskim sastancima svog sina pod uticajem marihuane, rekavši voditeljki Aleks Kuper u epizodi njenog podkasta „Call Her Daddy“ da učitelji to „zapravo i očekuju“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wiz Khalifa (@wizkhalifa)

 

Dalje je objasnio kako drugi roditelji „znaju šta se događa“. Tvrdi kako su gotovi dani „kada su vas smatrali lošim roditeljem ako pušite travu“.

  • Prilično sam siguran da moj sin smrdi na travu. Ne znam jer ne osećam miris, ali prilično sam siguran da miriše na travu – zaključio je reper, koji inače ove godine sa svojom devojkom, Ejmi Agilar, očekuje prvo dete, devojčicu, prenosi Jutarnji.hr.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz