Pretraži

PRETI JOJ ZATVORSKA KAZNA? Potvrđena optužnica protiv Severine

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Severina se tereti da je izazvala teskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, nekadašnje upravnice Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba.



Pevačici za krivično delo nametljivog ponašanja preti od godinu do tri godine zatvora, penose hrvatski mediji.

Optužnica je potvrđena na Krivičnom sudu u septembru 2022. nakon sednice optužnog veća, a između ostalog zbog čega se tereti su i Severinine poruke, u kojima je navodno Gordanu Buljan Flander nazvala "bad guy" (lošom osobom).

Podsećamo, Severinu je, takođe, zbog pretećeg i nametljivog sadržaja koje je slala prijavila i Ljiljana Klinger, direktorka zagrebačke škole koju pohađa njen sin kog ima sa Milanom Popovićem.

Ljiljana je tada podnela Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske krivičnu prijavu protiv pevačice, kada je napisala da se, zbog pretećih poruka, plaši za svoju bezbednost.

Međutim, pevačica je nakon toga izjavila da su te prepiske nepotpune i da direktorka škole "obmanjuje javnost". U svojoj objavi Vučkovićeva je tvrdila da direktoka škole "zlostavljala njenog sina pune tri godine", kao i da njoj nije dozvoljavala da "dolazi po dete u školu" i da je na taj način 4 godine kršila sudsku presudu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz