Pretraži

,,PRESTANITE DA ME ISMEJAVATE“: Bili Ajliš zaratila sa hejterima

Showbiz
0
Photo: Instagram/billieeilish
  • Je*ite se, ljudi! Prestanite da me ismejavate! O, moj Bože, ja vam radim novi album. Neću ga izdati ako nastavite da se rugate mojoj kosi! Začepite – rekla je mlada pevačica kroz smeh.

Bili Ajliš je dodala kako ionako namerava da promeni frizuru jednom kad joj album izađe.  • Biće to kraj jednog razdoblja. Daću vam novo razdoblje. Imam razne najave u planu – rekla je pevačica.

  • U svakom slučaju, pustite me da živim sa svojom jeenom kosom koju predugo imam. OK? Jeeno začepite –  zaključila je pevačica.

Bili Ajliš već je i pre imala sukobe s “hejterima” na internetu. Prošli put se radilo o tome što se fotografisala u bikiniju, nakon čega su je neki optužili da je licemerna.

  • Ako nosim ono u čemu se osećam ugodno, nisam žena. Ako skinem malo odeće, onda sam drolja. Iako niste videli moje telo, svejedno ga kritikujete i mene osuđujete. Zašto? Gajimo predrasude prema ljudima na temelju njihove težine. Mi odlučujemo ko su i koliko vrede – rekla je tada Bili Ajliš putem snimka u kome se osvrnula na sve dosadašnje kritike na svoj izgled.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz