Pretraži

„PRESPAVALI SMO TAMO GDE SPAVAJU MIGRANTI“: Grupa THCF se oglasila nakon deportacije iz Švajcarske

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Popularni rep sastav THCF je za potrebe snimanja spota otputovao u Švajcarsku, međutim, tamo ih je sačekala velika neprijatnost. Oni nisu smeli da se kreću kroz državu i ubrzo su deportovani, a po povratku u našu zemlju, samo za naš portal, oglasio se i Bore THCF.

– Plan je bio da se snimi spot u Švajcarskoj, sve smo organizovali, sve je bilo pripremljeno, međutim, ispao je problem oko birokratije. Mi smo uradili vize za subotu uveče, ali nama te vize nisu stigli ovde u ambasadi da daju termin da bi one bile i fizički u pasošu i samim tim, vize nisu bile u pasošima, pa zbog toga nismo smeli da se krećemo kroz Švajcarsku. Tako da smo ujutru sleteli, oni su nas odbili, prespavali smo u delu gde spavaju migranti i sinoć smo se vratili.

Bore nam je otkrio i da ovo nije uspelo da poremeti njihove planove, te da su pripreme za veliki koncert na Tašmajdanu 16. juna u punom jeku.

– Reorganizovali smo se, već sutra snimamo spot u Beogradu, jedan deo radimo u IDJ-u, tako da sve je okej ispalo na kraju,eto, problem sa birokratijom. Zanimljiva vest za subotu popodne, ionako se ništa ne dešava – odgovorio je on u svom stilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz