Pretraži

„PRERUŽNO JE OVO ŠTO KREIRATE“: Rada Manojlović progovorila o neistinama koje se pišu o njoj

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović se trudi da uvek bude transparentna i pokaže jasno šta misli, pa neretko dolazi i u sukobe na društvenim mrežama.



Međutim, i pored svega, ona se trudi da njen privatni život ne bude toliko izložen javnosti, naročito kada je ljubav u pitanju.

S obzirom na to da je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, o tome su se pojavljivale razne glasine povremeno. Rada je o njemu uvek govorila sve najlepše, ali su se u medijima često pojavljivale netačne informacije.

Poslednje što ju je pogodilo, jeste navodno razlog njihovog raskida, neko je naveo kako je to bilo zbog toga što nisu imali decu, pa je Rada rešila ponovo da se oglasi i stane na put zluradim komentarima.

  • Šta da kaže čovek na ovo? Povodom današnjih groznih naslova, nikada nisam izjavila bilo šta vezano za Harisa i dete. Molim vas ne pišite koješta! Svesna sam da ovome samo dajem na značaju takvim vestima, ali molim vas ne zadirite toliko u intimu i ne objavljujte gluposti. Nije u redu da niko od nas to čita, ni porodica ni fanovi. Sve je totalna neistina i sve je objavljeno bez ikakve moje izjave, niti sam obaveštena na bilo koji drugi način o čemu će se pisati. Najpametnije je da na pitanja o Harisu, meni, bivšim momcima i deci ne odgovaram ni u šali, tako da me nemojte više pitati. Nemam ja snage za ovo. Preružno je ovo što kreirate! I ružno i jedna velika neistina. Prestanite jer takvi naslovi mi samo nanose štetu, i svima oko mene. Molim vas! – napisala je ona na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz